Mirella Sterrenburg MVO advies&project

Onderdeel van het probleem óf van de oplossing?

"Duurzaam ondernemen is voor elke organisatie en in elke branche van toepassing en haalbaar."

De eerste winst zit in het onderzoeken van de bespaarmogelijkheden binnen de eigen ‘huishouding’. Vaak zijn er met een paar eenvoudige aanpassingen al direct resultaat te boeken. Winst voor uw portemonnee en voor het klimaat.

Echt interessant wordt het als u innovatie omarmt en kijkt naar hoe u met uw ketenpartners samen zaken anders, efficiënter en duurzamer/circulair kunt organiseren voor uw core business. Dat is een ware ontdekkingstocht die vraagt om visie, leiderschap, samenwerken en openstaan voor nieuwe wegen.

Aanbod

MVO concreet maken. Geen rapporten die in bureauladen verdwijnen, maar duurzaam resultaat!

Mirella Sterrenburg MVO advies&project helpt u de kansen van duurzaam ondernemen te herkennen én te benutten. Dat gebeurt aan de hand van de MVO Routeplanner, een praktische tool voor het op maat implementeren van MVO. Via interviews met medewerkers, een nulmeting en een analyse van de organisatie in haar omgeving identificeren we samen kansen en maatregelen. Vervolgens krijgt u concrete handvatten voor het implementeren van en communiceren over MVO.

Door medewerkers in enkele weken mee te nemen in het proces ‘Wat gaat er goed, wat kan er beter?’ ontstaat draagvlak en komt de verandering vanuit de organisatie zelf. Dit levert gedragen maatregelen op voor een efficiënter proces, milieubesparing én kostenbesparing: People Planet Profit!

Daarnaast is MirellaSterrenburg MVO advies&project (mede)organisator/host/spreker op MVO bijeenkomsten.

Deze dienst is duurzaam omdat

Vooruit zien is regeren. Duurzaam ondernemen gaat er in de kern over dat uw organisatie over 10, 20, 30 jaar nog steeds bestaansrecht heeft in deze exponentieel veranderende wereld. Samen zetten we de stip op uw horizon, welke koers u uit kunt zetten om uw organisatie duurzaam de toekomst in te leiden.

Meer info

Heeft u een vraag, idee, uitdaging of wens op het gebied van duurzaamheid in uw organisatie? Mirella Sterrenburg MVO advies&project denkt graag en vrijblijvend met u mee.

Mirella Sterrenburg MVO advies&project

06 206 22 306

info@mirellasterrenburg.nl

www.mirellasterrenburg.nl / www.mvorouteplanner.nl

Twitter: @MirellaSter

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/mirellasterrenburg/

Terug naar overzicht